Christina Fraas

Video + lifehack: keen på litt ekstra mobildata, uten å betale for det?

| 12. oktober 2017   |   Kommentarer

We are family. Aren’t we?


Som du sikkert vet er jeg ambassadør for Telenor Yng og for noen dager siden spurte de meg om jeg kunne sjekke ut «Familiebonus». Og jeg bare «hæ? du vet jeg bor alene, ikke sant?». Men når jeg da forsto at jeg kunne få bonus-data, uten familie var jeg helt med på notene. For hvem vil ikke få ekstra mobildata hver eneste måned, uten å løfte en forbanna finger? Jeg vil hvertfall det!

Se forklaring på hvordan du aktiverer bonusen i videoen over! Det har seg nemlig slik at familien man har med i sin Familiebonus, ikke trenger å bo sammen. De trenger ikke egentlig være i familie med deg heller! Jeg kommer fra en skikkelig «Modern Family» med halvsøstre, bonus-foreldre, fosterbarn og filletanter. Alltid åpent hus med venner og bekjente på besøk. Familiebonus funker litt på samme måte – jo flere samlet, jo mere bonus.

Så selvom jeg bor alene, kan jeg samle masse Familiebonus!

Hvis familien samler minst 3 produkter fra Telenor får man Familiebonus. Hvert produkt gir 0,5 GB bonusdata hver måned – helt uten at det koster ekstra $$$. All bonusen samles i en «skål» hvor man selv kan bestemme fordelingen. I videoen viser jeg et eksempel i sjokoladenskålen, hvor seks biter (produkter) tilsvarer 3GB data. Og det beste er at denne bonusen kommer hver måned.

Venner er den familien man velger sjæl. Hvem vil du ha med i din Familiebonus? 

Familiebonus forutsetter Telenor privat mobilabonnement og totalt minimum tre Telenor-produkter. Kontantkort inngår ikke. Se telenor.no/familiebonus