Christina Fraas

Det enkle trikset vil AUTOMAGISK gjøre deg raskere!

| 5. oktober 2017   |   Kommentarer

Beaten som får deg til å løpe!


Du har hørt om løpemusikkregelen, ikke sant? Den går ut på at det ikke er lov å dømme noen for hva slags musikk de hører på når de løper eller trener. Likevel er noen låter smartere å legge i spillelista enn andre, spesielt om du ønsker raskere progresjon på joggeturen eller mølla!

Det enkle trikset jeg nå skal fortelle deg vil AUTOMAGISK gjøre deg til en bedre løper – og det helt uten fancy utstyr! Tror du meg ikke? Finn frem joggesko, mobilen og et par ørepropper.

De som løper på elitenivå tråkker cirka 180 skritt per minutt. For å trene på dette er det en god idé å løpe mens du hører på musikk som har nettopp 180 slag per minutt slik at skrittlengden din synkroniseres med musikken. Dette gjør det også enklere for deg å «sone ut» til beaten mens bena følger rytmen, fremfor å få påminnelser via en app eller klokke.

Her er et utvalgt fete låter som slår nettopp 180 slag per minutt:

OutKast – Hey Ya!
Beyoncé ft. Jay Z – Bonnie & Clyde
Nas – N.Y State Of Mind
N’Sync – Bye Bye Bye
Jay-Z – Izzo (H.O.V.A)
Lou Bega – Mambo #5
Coolio – Gangster’s Paradise
Rihanna – Umbrella
Kanye West – Jesus Walks
Eminem. – Lose Yourself

Det finnes også en rekke spillelister med låter i dette tempoet dersom du søker på «180 BPM», jeg digger denne lista. Et kjempepluss at den er på hele 6 timer, velg shuffle-play og plug in!

Music Freedom er genialt om du er avhengig av musikk når du trener! Tenk å aldri måtte tenke på offline spillelister igjen? Gjelder Yng abbonement (18-28 år) og streaming av musikk fra Spotify, Tidal, Apple Music og Google Music. Klikk på bobla for å lese mer.  God løpetur!