Christina Fraas

Ny sesong, ny mobil?

| 23. august 2017   |   Kommentarer

Ny sesong betyr ofte en oppfreshing av garderoben


Lufta er litt kaldere og jeg er tilbake på kontoret, du er sikkert back to business på jobb eller studier. Tenkte det ville være en fin ting å komme med noen gode sparetips til deg som tenker på å oppgradere til ny mobil! For det er ikke bare klesskapet får en detoxi starten av ny sesong, jeg vet at mange oppgraderer tech-garderoben også!

Mine 5 aller beste sparetips til deg som skal kjøpe ny mobil nå!

  • Bytter du ut en fint fungerende telefon mot en nyere en? Selg den gamle (til en rettferdig pris) istedenfor å spare den som «back up telefon». Jo lengre den ligger i skuffen jo mindre blir verdien, noen andre kan ha glede av den selvom den ikke møter dine krav og de ekstra kronasjene kommer godt med til den nye telefonen!
  • Spar penger på kjøpe mobil med mindre lagringsplass. Visste du at en av de tingene vi bruker mest plass på er offline musikk? Med Music Freedom bruker du ikke data når du streamer musikk, det betyr at du slipper å bruke plass på offline-spillelister.
  • Ikke lyst til å punge ut en formue med en gang? Det er et stort hakk i lommeboka å kjøpe ny mobil og det er ikke alltid tid til å spare når man plutselig trenger ny (believe me, I know!). Kjøper du mobilen din med SWAP betaler du en fast pris hver måned i to år, men kan etter étt år «swappe» den inn i en ny. Velfig smart om du liker å ha ny mobil hver sesong men ikke vil betale hele prisen!
  • Viss du har kjøpt mobilen din med SWAP (altså, at du betaler litt hver måned og kan bytte hvert år) og har Yng abonnement har du automatisk en slags forsikring som heter SWAP Pluss (les mere her, du får blant annet erstatninsmobil etter en virkedag i hele Europa). Det kan lønne seg å velge slike avtaler som gjør at forsikring er inkludert.
  • Kan den nye mobilen erstatte andre gadgets du har hjemme? Når jeg kjøpte min Samsung Galaxy S8 for noen måneder siden fant jeg ut at jeg faktisk kunne selge kameraet mitt. Når jeg først begynte å rydde solgte jeg en eldre telefon jeg hadde liggende og en GoPro som aldri blir brukt. Kanskje roteskuffen kan spytte inn noen hundrelapper i den nye mobilen din?Jeg finansierte halvparten av min nye mobil ved å følge disse triksene.

Her kan du se hva noen av de mest poppis mobilene koster med SWAP-deal.
Klikk på bildene eller sjekk alle modellene her.

 Samsung Galaxy S8 (den jeg har)

iPhone 7 (vurderte den veldig!)

Lykke til med å velge!