Felicia Noelle

Forestill deg dragene

| 2. juni 2017   |   Kommentarer

/ foto: Nora «Nori$» Angeltveit

«Feel the thunder»

I går var jeg superheldig som fikk lov til å være med Telenor Yng på jobb. Jeg fikk æren til å ta en liten koseprat sammen med gladgutta fra Imagine Dragons. ÅH – jeg har glemt hvor gøy det er å være i et rom med en artist og bare få muligheten til å stille dem allslags spørsmål. Tenk da, etter fire år ble jeg og gutta fra Imagine Dragons gjenforent på Salt og gjorde et relativt rått throwback intervju som ble sendt live. L I V E, liksom. Jeg må bare si at det var ikke det jeg var mest nervøs for. Jeg var kjemperedd for at intervju-skillsa mine ikke satt helt på plass, og begynte se for meg litt skumle scenarioer som kunne skje. Heldigvis gikk nervene fort over og intervjuet gikk smertefritt. Jeg hadde glemt hvor joviale og glade disse guttene er. Ah – jeg gledet meg masse til å se dem i regi av Telenor Yng.

Best av alt? Det lukket eventet. Det er så deilig å ha et event som fokuserer kun på musikk, og som er direkte rettet mot musikkelskere, spesielt blodfans. En happening blir automatisk magisk når man er i et rom med folk som faktisk KAN alle låtene til et band eller artist. Da blir det hele så magisk. Da er det nesten umulig å ikke bli lykkelig. Det var utrolig digg å bare se disse blodfansene allerede stille opp før området var åpent. Det gjør en gammel musikalsksjel ubeskrivelig glad. 

Det var utrolig fint å få en slik intim følelse med bandet. Skulle nesten tro at det var bare meg og Imagine Dragons i et rom. Det var personlig, rått og tett på. Det er sånn det skal være.