Felicia Noelle

Fem i tv-serier du bare må få med deg i høst!

| 29. september 2017   |   Kommentarer

Endelig er det høst og da er det tid for å være inne og gulpe i seg tv-serier! Varmen blir nå byttet ut mot kjøligere vær og masse regn. Dette trenger nødvendigvis ikke å være så kjipt. Dette er jo bare en unnskyldning til å pakke seg inn i et godt pledd med kakao i hånden og glede seg ENDELØST til høstens nyeste serier. Slik er det i hvert fall for meg.

Har du hørt om Telenors app, Min Video? Jeg vet ikke med deg, men når jeg skal se filmer eller serier, er det utrolig mange forskjellige apper og streaming tjenester å forholde seg til. Med Min Vidoe samles alt dette inn i en app! Den kan lastes ned gratis i App store.

Her er min guide til fem tv-serier som du bare må få med deg i høst:

The Mist

Netflix

Det er sjelden at jeg tør å se en serie av den mer grøsser-aktige typen, men The Mist blir et unntak. Serien handler om en en uforklarlig tykk tåke som utvikler i småbyen Bridgton, Maine. Innbyggerne oppdager etterhvert at det skjuler seg et monster i tåken og at disse skapningene kommer til å drepe alt som beveger seg. Serien er basert på boken fra forfatter Stephen King, og har allerede skapt engasjement blant dem som elsker skrekk. WÆ.

Stranger Things 

Netflix

Jeg skulle virkelig ønske jeg levde på 80-tallet. Jeg skulle ønske jeg fikk oppleve hyllest til Spielberg og George Lucas. Denne ukjente nostalgien skylder over meg hver eneste gang jeg ser traileren til Stranger Things. Dette er storyen: 12 år gamle Will forsvinner på mystisk vis, og forsvinningen skaper frykt i den fiktive byen Hawkins, Indiana. Til tross for at politisjefen advarer om å ikke lete på egenhånd, bestemmer likevel Will sine bestevenner i å finne Will. På jakten finner en av dem en mystisk psykokinetisk jente, Eleven, som vet akkurat hvor Will befinner seg. Sesong to kommer til å ta for seg livet etter at Will kommer tilbake til normaliteten, og et skummelt univers som er på vei til å true menneskeheten.

How To Get Away With Murder

Netflix/FEM

Advokaten Annalise Keating er professor i en prestisje universitet i Philadelphia. Hun er også en av byens beste forsvarsadvokater. Til tross for hennes tøffe og dyktige rykte, faller fasaden hennes sakte men sikkert. Med det klarer hun og fem av hennes studenter å bli viklet inn i en drapssak som avgjør hvordan man virkelig kan komme unna et mord. Aldri har en serie fått meg til å skrike «HVA I HELSIKEN!?» så mange ganger som HTGAWM har gjort.

Lurt av kjærligheten

NRK

Kjæresteparet Jens og Elizabeth blir mistenkt i å drepe Elizabeths foreldre i 1985. Begge rømmer fra deres bosted Virginia, men blir tatt året etter drapet. Jens tilstår for å hatt myrdet foreldrene til Elizabeth for å erklære hans kjærlighet til henne, men oppdager etterhvert at et slikt valg kan avgjøre hans frihet i samfunnet.

Melk 

Viafree

Melk handler om Ingri og Mathilde forveksler sine to nyfødte barn på Ullevål Sykehus. Dette oppdages veldig fort, og blir også starten på et morsomt vennskap mellom begge alenemødrene. I Melk får vi med oss hvordan det er å være mamma for alle første gang og vi får også følge venninnene gjennom mammapermisjonen.

 

Om du er som meg som liker å se tv-seriene dine på mobilen eller mac’en, så er det helt nydelig å vite at man kan benytte seg av Telenor Yng sin fordel – om man skulle gå tom for data midt i en episode. Data Switch gjør at du kan bytte fri tale mot 1 GB ekstra data og 60 samtaler – hvis du vil.

Bytt og få 1 GB (ekstra) og 60 samtaler. Kan endres en gang pr. kalendermåned. Samtalepris utover inkl. er kr 1. Etter oppbrukt data kr 49 pr/GB.  Se telenor.no/yng