Karine Thyness

Kjolene som vinner årets julebord

21. november 2016   |   Kommentarer

front-kjoler

To ting jeg liker:

Dra på fest.

Nettshoppe.

Nå når festsesongen nærmer seg kan jeg kose meg ekstra mye med noe jeg er svært god på, nemlig å fylle opp virtuelle handlekurver med antrekk jeg ønsker meg. I de fleste tilfellene føler jeg meg tilfredstilt med bare å liksom-shoppe (flaks, ettersom jeg ofte befinner meg inne på Net-a-Porter og ser på kjoler som koster like mye som hus) men nå er det faktisk skikkelig innafor å shoppe på ordentlig.

Det er på tide å hente hjem årets festkjole. Den skal være en liten attraksjon i seg selv, den skal være behaglig å ha på, og den skal ikke koste mer enn at man tør å danse vilt med den.

Her er noen slike:

kjoler2

Maxikjole fra NLY, kr 499. Langermet, glitrende kjole fra H&M, kr 499. Armbånd fra H&M, og sneakers fra Adidas til hjemturen.

collage1-gjenopprettet

Paljettkjole fra H&M, kr 399. Støvler i mokkaimitasjon fra NLY, kr 599. T-skjorte fra Bik Bok, kr 99.