Felicia Noelle

Video: Hvordan man blir avhengig av beautyverden

11. september 2017   |   Kommentarer

Først av alt..

Suprise, bitch! Tipper du aldri trodde du kom til å høre fra meg igjen. (Shoutout til American Horror Story: Coven for et ikonisk sitat fra Emma Roberts.) Dere blir nok ikke kvitt meg med det aller første. (Enda en referanse fra AHS.) Selv om jeg har vært borte fra dere en liten stund, håper jeg at dere ikke har glemt meg. Av og til trenger man å ta et avbrekk  fra alt rundt seg for å få inspirasjon til å vokse innvendig. Etter litt pause fra skriveriet, er jeg ENDELIG klar til å gønne på igjen. Kan vi strekke hendene i lufta og si «hallelujah?»

Jeg tror jeg vet hvordan man blir avhengig av beauty-universet. Hiv flere influencers innpå en buss, send dem til Sundvollen og få dem til å prøve endeløst med produkter med forskjellige spennende brands. Det var akkurat det vi fikk gjøre. Tenk at vi fikk sett, prøvd og luktet alt som kommer i butikk fra og med høsten. Dette måtte jeg selvfølgelig dokumentere, og resultatet ble enda en spenstig vlogg fylt med god gammeldags moroheter. Fra meg til dere.