Nora Angeltveit

VIDEO: Get The Glow on!

18. september 2017   |   Kommentarer

Steg 1: Fukt

Dette er det viktigste steget for en frisk glødende hud! Jeg bruker Biothem sin «Everplump» eller Clarins son «hydra-essential» Begge disse kremene lukter godt, gir masse fukt og har perfekt konsistens for å legge rett før make-up!

 

Steg 2: Primer

Velg en primer ut fra hvilke behov du har. Jeg anbefaler E.L.F som er poreforminskende i t-sonen- der er det som regel litt større porer og man har lettere for å bli blank. Dior nude luminizer er perfekt å bruke i resten av ansiktet for å få masse glød! Påfør et rikt lag på renset og fuktet hud, maser godt inn i huden.

 

Steg 3: Foundation

Bruk en lysreflekterende foundation med mye fukt og lett dekk. du trenger bare litt. Påføres gjerne med foundation kost, dette gir et naturlig utseende samtidig som den dekker godt.

 

Steg 4: Concealer

En concealer lysner opp, dekker rødhet og evt urenheter. Jeg legger den som en «trekant» under øyene og på områder jeg harv en misfarge. Klapp produktet forsiktig inn med fingrene

 

Steg 5: Pudder

Sett foundation med et pudder. Et transparent kompakt eller løspudder, gjør huden blir matt og sørger for at foundation holder seg på plass. Fokuser på t-sonen hvor man blir mest blank.

 

Steg 6: Solpudder

Konturer forsiktig med et solpudder. Dette er et viktig produkt for å få frem farge i ansiktet. Påfør som et omvendt tretall og ekstra mye under kinnbena. Velg gjerne et solpudder med litt skimmer for ekstra glød.

 

Steg 7: Highlighter 

Her har jeg brukt den nye highlighter paletten til Urban Decay. Jeg elsker den. Man finner garantert en farge som passer. 4 freshe farger som sitter godt og er sterkt pigmenterte. Dette er kanskje det virkigste produktet for en glødene look!

 

Steg 8: Lepper

Visste du at hvilken farge du velger leppestiften i har mye å si på hvor mye glød det gir huden din? en knallfarget sprek farge er ofte med å lage den siste finishen på sminken din. Føles huden din litt gusten, påfør en sprek rosa, lilla eller korallfarget gloss. Har du små lepper kan det være fint å påføre produktet med fingrene så man får et mer avslappet utrykk.

 

Tileggstips!

Fuktspray

En fuktspray, også kjent som setting spray, gjør at pudderet blandes i foundation og gi et mer naturlig og langvarig resultat. kan også brukes utover dagen om du kjenner du trenger en oppfriskning eller blir tørr.

Glødmaske

Bruk en glødmaske eller fuktmaske én gang i uken for å gjøre huden myk, frisk og sminkeklar!