Pia Seeberg

Ukas treningsøkter

20. november 2016   |   Kommentarer

Nok et innlegg om den foregående treningsuken, som har vært.. så der. Jeg ser frem til å ha litt mer tid til å henge i styrkerommet på SATS, men utover det er jeg storfornøyd med det jeg har fått til. Litt er mer enn bra nok i travle tider, eller hva?

Hva har du trent denne uken? 

strekk oppi

Mandag

Her startet det – uka over alle uker. Det skulle flyttes! Jeg var fremoverlent, og hadde allerede booket meg inn på en løpetime på mandag morgen klokken 07.00. Det var beinhardt når det sto på, men fy fasan, så deilig etterpå. Løpetimer kan virkelig anbefales de dagene man trenger en kjapp, effektiv og tankeløs treningsøkt.

Tirsdag

Ah, endelig en super styrkeøkt! Jeg trente knebøy, pullups med vekt, hip thurst, mere pullups, beinløft med strikk, skulderpress, sideveis step up med vekt.. nei, fy fasan, den økta var fin! Jeg ser at jeg virkelig må stå på om jeg skal klare målet mitt om 100 kilo i knebøy før jul, men, jeg har trua!

Onsdag

Treningsfri. Eller, ihvertfall fra organisert trening, men jeg løp frem og tilbake som en sprettball, som et resultat av flyttingen. Rundet av med kveldsjobbing og en svær burger på kvelden – superdigg!

Torsdag

Her hadde jeg egentlig ingen planer om å trene, men fikk en avlysning fra en kunde, og da fristet det å svette litt. HER kan du sjekke ut økten – anbefales!

Fredag

Hviledag. Hadde fullt opp fra morgen til kveld, og trening måtte glatt utgå.

si

Lørdag

… nok en hviledag. Var helt gåen etter uka for å være ærlig, og det var mer enn nok å løpe i butikker på husshopping sammen med kjæresten.

Søndag

I dag var det team-WOD med kjæresten på agendaen. Supergøy! Crossfit Fønix stilte med en super partnerøkt, og selv om det var beinhardt når det sto på, fy fasan så digg etterpå! Jeg filmet hele økta, så gleder meg til å vise den til dere. Den er for eksempel super å kjøre sammen kjæresten eller en venninne.

heu

… og med det tar jeg hvert øyeblikk fatt på en ny, deilig uke! Nå har jeg akkurat fått unna litt søndagsjobbing, så mandagen kan starte med brask og bram. Sammenliknet med forrige uke blir denne uka som en juleferie, haha. God søndag hjerter, og husk å sjekke innom for den nyeste episoden av Treningspodden i morgen tidlig. Du finner den HER.

 

Pia Seeberg

Ukas treningsøkter

30. oktober 2016   |   Kommentarer

Tenkte det kunne være en morsom greie å begynne å dele litt av treningsuken min innimellom.

Jeg har alltid likt Inger´s treningsdagbok-innlegg så godt, så hvorfor ikke. Nå for tiden har jeg fokus på å bli sterkere, og jeg gjør mye av de samme øvelsene i ulike varianter. Jeg trives så godt med det akkurat nå, og syns det er superdigg å gå inn i min egen boble og bare gjøre min greie når jeg først skal trene. I tillegg har jeg et mål om å rusle så mye som mulig, og ser at jeg får inn mye aktivitet ila. dagen ved å prøve å gå.. stort sett hvor enn jeg skal.

Helt supert!

pixximage65

Mandag

Fullkropps styrketrening, med mellomtunge knebøy i supersett med tunge chins, hip thrust, skulderpess og litt mere chins. Avsluttet med en sirkel i slyngene, der jeg kombinerte hoppende bulgarske utfall, pushups, facepulls, leg curl og en mageøvelse. Digg økt, perfekt for å plante godfølelsen!

Tirsdag

Var presset på tid denne dagen, men rakk å kaste inn noen knebøy. Jeg har i det siste prøvd meg på noen rene knebøyøkter, som er suprdigg (og sykt tungt) på de dagene jeg har mye å gjøre, ikke orker å tenke, men bare gjøre. Denne gangen kjørte jeg først 20 reps knebøy, deretter 15, 12, 10, 8, 6, 4 og 2. For hvert sett legger jeg på litt vekt, ettersom repsene blir færre.

Onsdag

Skulle egentlig trene på morgenen, men rakk det ikke, så da ble det forsøk på en styrkeøkt på Elixia Bjørvika midt i prime time. Aldri noe god idé. Mulig jeg er sær, men jeg hater å trene når det er proppfullt av folk på senteret. Til tross for dette fikk jeg unna en fin fullkroppsøkt, med, nok en gang, knebøy, litt pushups, sumo markløft, noe magegreier og litt annet snadder. Helt gull.

Torsdag

Hviledag.

Fredag 

Var faktisk på en Shape-time på SATS denne dagen. Trengte litt lett bevegelse med ikke så tunge vekter og greit tempo, og tenkte at denne timen passet bra. Digg å bare møte opp, ikke tenke, gjemme seg litt bakerst i salen og bare gjøre det man får beskjed om.

Lørdag

Ukas siste fullkroppsøkt, denne gangen innledet av tunge 1´ere i knebøy, etterfulgt av bulgarske utfall, tunge skulderpress, X-bandwalk.. litt ulike greier. Hadde egentlig en finisher på agendaen etter styrketreningen, men jeg var ikke så gira på det. Så jeg dro hjem. Finfin lørdagsøkt!

Søndag

Hviledag! Lørdagskvelden ble tilbrakt på jernbryllup med familien (besteforeldrene mine har vært gift i 70 år!!), og det ble overraskende seint og fuktig, tro det eller ei, hehe. Derfor har jeg vært, og er, sabla klein, og trening har lett utgått til fordel for andre ting. Som pizzaspising hos svigers, kos med mannen og, ja.. avslapning. Superdigg!

joho

Jeg og mannen har forøvrig gjort noe ganske sjukt i dag, som jeg gleder meg til å fortelle dere mer om.. klyper meg i armen over at det faktisk har skjedd, og det er med smånervøs glede at jeg tenker på månedene fremover. Jeg skal la det synke inn noen dager, så skriver jeg et innlegg om det i løpet av uken. For å si det sånn.. jeg kommer nok til å klikke meg inn på et par interiørblogger i tiden fremover!

Nå skal jeg slappe av i en liten time til, før jeg tipper jeg sovner i takt med Aksel Hennie og serien Nobel på skjermen. I morgen venter en ny uke – jeg gleder meg!

Har du hatt en fin treningsuke?