Jørgine Massa Vasstrand

Ufresh, utrent, usunn og underærnert… men fin stue!

31. juli 2017   |   Kommentarer

For en uke siden giftet jeg meg med drømmemannen! Dagen etter ble jeg gressenke, IKEAmontør og håndverker på heltid!

Morten har jo byttet klubb og skal spille i Sverige de neste tre månedene, så han vinket jeg farvel til etter bare et døgn som nygift. Leiligheten er fortsatt ikke 100 % ferdig og krever fortsatt sitt, selv om jeg virkelig begynner å se enden på det! #hallelulja

Med unntak av taklamper, bilder på veggene og noen småting her og der, kan jeg vel egentlig si meg fornøyd! Fornøyd med… en strøken leilighet, fine selvmonterte møbler og mange gode hjelpere som også har stått på for at prosjekt «oppussing i rekordfart» har latt seg gjennomføre!

For det har søren meg gått fort! I morgen er det tre uker siden vi kjøpte. Noen dager senere fikk vi overta, og siden den dagen har det vært jobbing 24/7 for å rive vegger, kjøkken og gulv, trekke rør og ledninger, sette opp vegger, sparkle og male, legge nytt gulv, liste og sette opp kjøkken, uttallige turer til IKEA, montere nye møbler og gjøre det hjemmekoselig i samme slengen.

I prosessen var det imidlertid en rekke ting som måtte vike… trening for eksempel… husker ikke sist gang jeg gjorde noe form for bevegelse som ikke kom som en følge av oppussingen. Mat… nå og da, men langt sjeldnere enn vanlig og i et helt annet format. Jeg har gått ned fem kilo i løpet av de siste ukene og har kun inntatt føde som kjøpes fiks ferdig! Derav store mengder boller og brus for å holde energinivået oppe! Jeg har drukket umenneskelige mengder kaffe og snust som en sjømann!

Jeg føler meg ufresh, utrent, usunn og underærnert… men jeg er ikke flink til å multitaske, så jeg måtte velge oppussing eller livet… jeg valgte oppussing! Og det er jeg jækla fornøyd med her jeg sitter i den fine stuen min!

I morgen gjenstår det litt mer fiksing og triksing, men tirsdag satser jeg på at jeg kan begynne å komme inn i vanlige rutiner igjen♥ Det trenger kroppen min kjenner jeg!

Lover jeg skal bli treningsblogger igjen altså, trenger bare litt tid på å komme i form igjen 😉

Jørgine♥