Felicia Noelle

Tanker man får midt på natten

7. november 2016   |   Kommentarer

Jeg har så lyst til å høre Anderson. Paaks Come Down hele tiden, men er litt redd for å bli lei av den. Apropos frykt: Jeg er mer bekymret denne uken. Jeg er redd for at jeg ikke klarer å håndtere forandringen som pågår de kommende ukene. Jeg føler meg ikke forberedt, selv om jeg forteller meg selv at alt kommer til å ordne seg. Herregud, snart er det jul. Er det innafor å ha litt julestemning i begynnelsen av November? Snart har jeg også bursdag. Å, the big ol’ 25. Jeg er veldig spent på hvordan den dagen blir. Jeg tror jeg gleder meg litt også, men jeg har ikke bestemt meg enda.

Jeg ler enda av Chewing Gum. Det er så lenge siden jeg har funnet en serie som får meg til å le meg ihjel. Albumet til Solange – A Seat At The Table, reparerer sjelen så sinnsykt masse. Jeg trenger å finne en ny hobby. Jeg trenger å utfordre meg selv enda mer. Jeg må ringe mer hjem. Hjem til foreldrene mine. Hjem til mine søsken. Apropos hjem: Kanskje jeg bør ta en øl med gamle venner i Stavanger? Jeg er ikke klar for vinteren. Jeg er ikke klar for flere måneder med evig snø.

Er det rart at jeg ikke får sovet?

)