Jørgine Massa Vasstrand

Sykt kjipt og demotiverende…

3. oktober 2017   |   Kommentarer

Rundt juletider i fjor kjørte jeg en økt som jeg virkelig digget! Det gjorde mange av dere også, for etter å ha delt den både på Instagram og her på bloggen, ble jeg tagget i haugevis av innlegg hvor den ble testet!

Tidligere i dag prøvde jeg meg igjen. Sammen med Morten og Emil. At jeg ikke kom til å kunne gjennomføre med like stor suksess som sist, var det liten tvil om… men at det skulle gå så ræva som det gjorde… at jeg skulle bruke så mye lengre tid enn gutta… og at det skulle være så mye tyngre enn sist jeg prøvde… det var jeg ikke forberedt på!

Så etter å ha kjeftet, beskyldt alle andre for å fjuske og vært stor i kjeften… var det bare å ta innover seg det åpenbare. Det er et stykke igjen før jeg kan si at jeg har funnet tilbake til godformen… og det er sykt kjipt og demotiverende når man gjør det enda dårligere enn man hadde trodd… Bare se selv…

Oppsummert:

1o runder uten å legge ned stangen:

5 deadlifts
5 back row
5 front squat
5 push press
5 back squat

Morten gjennomførte med 40 kilo på 7 minutter, Emil kom hakk i hel… jeg hadde 30 kg og vel… jeg så ikke på klokken da jeg var ferdig, men jeg holdt på med min syvende runde når Morten slapp stanga i bakken!

Blæææææ….

Jørgine♥