Felicia Noelle

Suit it up!

14. juni 2017   |   Kommentarer

«This suit was made for women»

Først og fremst må jeg bare erklære min forkjærlighet for dress. Dress er kanskje noe av det mest sexy plagget jeg vet om på menn. Men – vi kvinner rocker dressen enda bedre enn det menn gjør. Ord kan ikke dekke hvor forbanna mektig jeg kjenner meg når jeg slenger på meg min marineblå dress fra Zara og sprader nedover Oslos gater. Når selvtilliten først siler gjennom plagg, kan man nesten påpeke at man er uovervinnelig på så mange måter. Jeg mener at enhver kvinne burde eie to par dress, og et par androgyne sko for å virkelig gjøre stilen til. Jeg må bare si at jeg får det til hver eneste gang. (Selvskryt-alarm!)

Forresten! Jeg må bare si tusen takk for tilbakemeldingen jeg får om historiene i Baeless-serien. Det er utrolig gøy å vite at noen finner trøst, humor og latter i mitt håpløse dating liv. Det varmer virkelig mitt lille hjerte.