Silje Monssveen

Partyløve på budsjett

22. november 2016   |   Kommentarer

sokker_collage_

I hvert fall nesten:) Denne sesongen skal jeg være partyløve på budsjett og klare meg med færrest mulig nye antrekk. Jeg skal i stedet bli enda bedre på å variere med ulikt tilbehør og her er 3 superenkle måter å gjøre det på:

Glitrende sokker: Aldri har folk glant mer på beina mine (in a good way, that is) enn her om dagen da jeg brukte glitrende sokker i pumpsene mine på jobb og videre på et julebord. Til tross for at jeg hadde et helsvart og veldig nøytralt antrekk skilte det seg ut med noe så enkelt og ikke minst billig! Har du ikke glitrende varianter i skuffen er alle kule sokker i sandalene velkomne akkurat nå. Brukertips: Wear it like you mean it!

Rød leppestift: Nothing a red lipstick cant fix! …Eller, det er ganske mange ting den ikke kan fikse egentlig, men festantrekket – det er den god på. Fjorårets eller nytt, farger eller heltsvart, kjole eller bukser – kjør på med knallfarge på leppene og du er ready to mingle! Brukertips: Alle farger og finisher er lov, men ikke vær tørr på leppene. Også – smiiil!

Øyenskygge: Litt ekstra fokus på øynene kan gjøre et kjedelig antrekk til fashion på 1-2-3. Denne fargen skal jeg kombinere med rød eller svart neglelakk og ellers være veldig naturlig sminket og ensfarget i resten av stylingen. Brukertips: Ikke se ned på folk, men prøv å vise øyelokkene likevel:)

Sokker fra Monki, kr 55.
Leppestift fra Nyx, kr 59.
Øyenskygge fra HM, kr 59,90.