Felicia Noelle

Shoutout to my skrivesperre

9. november 2016   |   Kommentarer

Kjære skrivesperre. Hvorfor tok du så godt tak i meg i går? Så kjedelig det er å stirre tomt inn i skjermen sin og håpe at man klarer å trylle frem noe magisk som vil få folk til henge på. Ord kan faktisk ikke dekke hvor mye jeg hater dette fenomenet. Så jeg tok meg en tur ut på Majorstuen i håp om at jeg klarte å få hodet litt klarere, men jeg tok helt feil. Istedenfor leste jeg om valget og tenkte på hvor latterlig det kom til å bli dersom Donald Trump vant.

Heldigvis kom Bahare og reddet kvelden min! Istedenfor å jobbe, endte vi opp med å knipse en god del bilder. Tenk at en liten photoshoot gav meg det lille kicket jeg trengte.

Kan vi bare prate om hvor fabelaktig Bahare ser ut? YAS!

En merkelig posering fra meg, mens Bahare poserer som aldri før. Top Model neste?

Av og til må man bare prøve forskjellige måter på å bli kvitt denne forbanna skrivesperren. Det kan være alt fra å løpe rundt i skogen, skrive fritt i fem minutter eller trylle frem et kamera og ta de morsomste bildene på jord.

I dag føles det bedre. Sperren er borte, og jeg er klar til å la kreativiteten flyte! LET’S DO THIS!

)