Hanna Sundquist

Pistasjbarer med sjokkis

17. august 2017   |   Kommentarer

Gjett om jeg sikler på disse godbitene! Pistasj og sjokolade = det beste fra to verdener, spør du meg! Disse barene passer perfekt å ha med på farta, og er i tillegg superenkle å lage. Enjoy <3

Her er oppskrifta, vær så god!

Du trenger:
2 dl pistasjnøtter
2 dl mandler
10–15 myke dadler (reguler selv
hvor søte du ønsker barene)
1 plate med sjokolade (70 % kakao)
1/2 kokosolje
1/2 ts salt

Slik gjør du:
Rist nøttene i ovnen på 180 grader i ca. 15 minutter først. Pass på at de ikke brenner. La de avkjøle litt og hakk i små biter. Mos dadlene med en gaffel i en bolle og bland dette med de hakkede nøttene. Ha i kokosolje og litt salt og bland godt. Kna ”deigen” ut i en form, som ca. er 2 cm høy, med bakepapir. Sett formen i fryseren. Smelt sjokoladen i vannbad og hell over. Sett formen i fryseren igjen til sjokoladen har stivnet. Pynt med kokos eller frysetørkede bær. Skjær opp i små firkanter.

Av: Mia Eckhoff og Irina Smit Foto: Linda Krabberød