Jørgine Massa Vasstrand

«Oppussingsdietten» min bød nemlig på noen utfordringer!

21. juli 2017   |   Kommentarer

Det har som sagt blitt mye oppussing og lite bryllupsplanlegging den siste tiden. Det er egentlig ikke før nå, to dager før den store dagen, at jeg begynner å få oversikt over hva, hvordan, hvem og når.

Og vet dere hva det rare er? Det stresser meg ikke.

Jeg tenker at det kommer til å bli fantastisk uansett. Og om ikke alt går på skinner, om noe ikke går som planlagt eller noe blir glemt… så er det helt ok. Det viktigste er at alle vi er glad i er til stede.

Så hva har skjedd siden sist jeg blogget om bryllupet.

Kan begynne med kjolene♥

Begge ble hentet rett før jeg reiste og begge kom med til Ålesund! Hurra for det♥ Det ble i midlertid litt hektisk helt på tampen. «Oppussingsdietten» min bød nemlig på noen utfordringer. Etter en uke med sporadisk spising, ingen ordentlige måltid og stort sett bare boller, brus og sjokolade har jeg gått ned i vekt. Jeg glemte jo helt å spise, og hver gang jeg kom på at jeg sikkert burde fått i meg mat, ble det noe kjapt med mye sukker for å få et lite kick av energi.

Så begge kjolene måtte sys inn, men det var heldigvis nokså uproblematisk.

Vi har fikset bil! Hadde egentlig ikke tenkt på det i det hele tatt, men da Trips of Norway tilbød oss både sjåfør og en fet Mercedes, var vi ikke i tvil om at det kunne bli hakket bedre enn å bli fraktet rundt i mamma sin lille Nissan.

I går plukket jeg opp kirkeprogram og bordkort fra Kortshop ♥ Sjukt fornøyd!

Og ellers så tror jeg faktisk resten er under kontroll… ikke på grunn av meg nødvendigvis, men på grunn av alle de dyktige folkene som er involvert i bryllupet vårt. Både blomsterdekoratør, dekoratør, frisør, sjåfør, hovmester og toastmaster virker å ha sakene sine på stell!

Gleder meg såååå sykt! ♥

Jørgine♥