Jørgine Massa Vasstrand

Nei… nå holder det!

10. august 2017   |   Kommentarer

Ja det gjør virkelig det! Nå er det på tide å finne tilbake til rutinene, det næringsrike kostholdet og den daglige fysiske aktiviteten. Ikke fordi den livsstilen jeg har hatt de siste månedene er i ferd med å ta livet av meg, men fordi jeg trives bedre med en litt sunnere utgave av meg selv.

Jeg kan faktisk ikke huske å ha hatt treningsfri over så lang tid tidligere og kan heller ikke huske å ha gitt så faen i kostholdet som jeg har gjort i det siste.

Når det er sagt, så har det passer seg utmerket å ha det slik. Trening har jeg ikke hatt tid til og heller ikke kokkelering. Det har vært oppussing, bryllup og mer oppussing som har stått på agendaen. Inntil for en uke siden da leiligheten sto ferdig i all sin prakt!

Teknisk sett burde jeg med andre ord egentlig ha satt i gang med både trimming og grønnsakspising for noen dager siden, men jeg har tatt meg litt god tid. Viktig med en myk overgang! 😉

Men i morgen begynner jeg altså! I morgen er det game on for Funky.

Hva, hvordan og hvor mye… er det sikkert noen som lurer på… så skal holde dere oppdatert så godt jeg kan!

Jeg har også vurdert å droppe treningssenter helt i noen måneder. Sjekke hvor god form jeg kan bli bare ved å trene hjemme eller ute. Nå når jeg uansett må begynne litt fra scratch er det spennende å gi seg selv en litt annerledes utfordring. Dessuten passer det fint å ikke være avhengig av noe form for utstyr. Er jo alene med barna fremover (når Morten er i Sverige), så da blir det mange økter på stuegulvet etter apekattene er i seng!

Kanskje jeg skulle prøvd å dele alle øktene mine på enn eller annen måte… er sikkert flere som vil komme i gang igjen etter ferien.

Må tenke litt på hvordan jeg kunne ha gjort det. Og kom gjerne med tips om dere har en god idé for hvordan dere kunne joinet meg i oppstartsfasen!

Jørgine♥