Felicia Noelle

Middag, vin og mandagstanker

13. juni 2017   |   Kommentarer

«Sober thoughts»

Dette innlegget skulle egentlig handle om hvor hyggelig det var med Efva Attlings middag, samt en kort beskrivelse av introduksjonen av hennes kolleksjon som kommer til høsten. Her skal jeg egentlig poste masse glossy bilder som alle bloggere legger ut når man har dratt på et fancy event, og la deg, som leser, bli en del av en liten reise som kan virke fullstendig fjernt. Istedenfor – ligger jeg drita i sengen, og hører på denne låten mens jeg planlegger morgendagen. Helt sant.

Middagen var så fantastisk, at jeg glemte å ta bilder av all den fancy maten og omgivelsen rundt meg. Istedenfor ble jeg kjent med masse flotte mennesker som var mer enn jobben sin. Jeg satt å lo 80% av tiden, og var engasjert i hva folk hadde å komme med. Det var bare deilig å ikke være oppslukt i telefonen sin, men å faktisk være tilstedet. Det er noe jeg skal bli mye flinkere til fremover.