Jørgine Massa Vasstrand

Men en ting har utmerket seg…

4. oktober 2017   |   Kommentarer

Morten og jeg har mye til felles, og mye av det kan spores tilbake til en oppvekst med mange like verdier og gleder. Men en ting har utmerket seg.

På hver vår kant har vi begge elsket hver vår hytte. Til tross for at familiehytten til Morten ligger ved sjøen og vår i fjellet, er de ganske like.

Uten dusj og med utedo. Uten innlagt vann, men peis som kan varme opp det meste. Primitive små komfyrer til tross for at antall spisende som regel er hakket over det det egentlig er plass til. Trangt og intimt, med mange uskrevne hyttelover. Ingen tv, ingen wifi og ikke et eneste matchende sett med verken kopper eller tallerkner.

Litt sært for noen kanskje, men helt sikkert ikke for alle. Og i alle fall ikke for Morten og meg som har vokst opp med hver våre familiehytter.

Og så deler vi også en stor kjærlighet for de som står bak disse hyttene. Bestemor og bestefar for mitt vedkommende, og Mor og far for Morten.

Og nå hadde jeg nettopp et lite gråteanfall (ref Snapchat) fordi jeg er dramatisk og fordi jeg er så fryktelig glad i disse gamlingene mine!

Og det var egentlig bare det jeg ville fram til. At besteforeldrene våre har overført felles verdier til oss, som vi nå kan dele og glede oss over sammen♥ Også er jo det selvsagt et mellomledd med foreldre som også skal ha mye av æren for over at primitivt og enkelt er synonymt med ekstra mye kos og hygge!

Jørgine♥