Jørgine Massa Vasstrand

Mega næringsrik suppe med blender fra KitchenAid!

7. august 2017   |   Kommentarer

Nå er det på tide å finne tilbake til den sunne og aktive Jørgine!!! Oppussingsdietten (boller og brus) avsluttes umiddelbart og jeg er også nødt til å komme i gang med treningen igjen!

Det passet egentlig veldig fint at jeg fikk levert høyhastighetsblenderen fra KitchenAid på døren! Den har jeg fått beskjed om å teste, og hva er vel ikke bedre enn å starte hverdagen igjen med en mega næringsrik suppe!?

For det er ikke bare smoothie denne blenderen kan mikse! KitchenAid Artisan PowerPlus fra Elkjøp tilbyr, med sine  3,5 hestekrefter, 4 programmer!  Suppe, Smoothie, Juice og eget renseprogram.

Thermal Control-beholderen på 1,8 liter har doble vegger som lar deg varme opp suppe selv fra kalde ingredienser på bare 5 minutter. Beholderen er også BPA-fri og kan vaskes i oppvaskmaskin.

Det følger også 10-års garanti som et bevis på blenderens høye kvalitet og lange levetid !

Oppskriften på Guro´s deilige næringsbombe finner du under og hvordan det gikk da jeg testet blenderen ser du i videoen! Og dere… den suppen… du må bare teste den!! Helt nydelig♥

Til 4 store porsjoner trenger du: 

1 gul løk

1 purreløk

1 halv sellerirot

1 persillerot

2 fedd hvitløk

4 poteter

200 gram spinat

1 1/2 halv liter vann

3 terninger hønsebuljong

1 dl matfløte

Salt og pepper

Slik gjør du: 

Skrell og kutt grønnsaker. Surr dem i kasserollen med litt smør. Tilsett vann og buljong. Kok suppen i ti min. Ha i fløten, salt og pepper. Hell deretter suppen over i blenderen og sett på suppeprogrammet (eller kjør den slett med stavmikser om du ikke har maskinen).

Kan serveres med kokte egg, panneristede kikkerter, ost eller en klatt mager kesam.

Blenderen finner dere HER og ved å bruke rabattkoden POWERPLUS får dere 500 kroner avslag i nettbutikken fra 07. – 31. august!

Pssst…om dere sjekker Instagrammen min litt senere i dag kan du faktisk vinne denne supermaskinen fra KitchenAid ved å kommentere mitt siste bilde!!!

Jørgine♥