Felicia Noelle

London in motion pictures

11. mai 2017   |   Kommentarer

«Fly me to the moon.. and back»

Først og fremst: Det er et mareritt å stå opp klokken 03:15 for å ta fly til sitt utvalgte destinasjon. Heldigvis kom jeg meg opp, ut på Gardemoen og ordnet meg en smoothie. Veien til London startet knallbra, til tross for at jeg måtte røske meg selv opp for å rekke flytoget.

Vi endte opp på Presseuken i London, og var hos Monsoon x Accessories for å titte på de nyeste nyhetene for høsten/vinteren 2017. Gleden var ikke bare alle de insta-vennlige oppsettene som var rigget spesielt for alle bloggerne, men ren glede var å sitte i husken og ta freshe bilder rettet til Instagram. AH – elsket det.

Hvor deilig er det ikke å bare nyte 17-grader i en flott storby, spise digg lunsj med flotte folk og dermed avslutte dagen med å ta toget tilbake til Gatwick? For meg som aldri har vært i London, var dette egentlig helt perfekt. Jeg håper virkelig jeg får dratt ned dit i sommer. Jeg har SÅ lyst å se hva London har å tilby.