Felicia Noelle

Slik overlevde jeg uten smarttelefonen min i 48 timer

| 24. mai 2017   |   Kommentarer

«48 HOURS LATER..»

 

«Klarer du å være uten smarttelefonen din i 48 timer?» lød utfordringen jeg ble servert. Jeg humret litt for meg selv, og tenkte: «hvor utfordrende kan det være å bruke sin gamle Nokia-telefon i løpet av noen dager?» Svaret var ganske lett; Det ble enda vanskeligere enn jeg så for meg. Jeg failet allerede etter tre timer.

En liten sjekk etter pappas telefonnummer endte opp i at jeg satt på Instagram uten å tenke mer på det. Den dårlige samvittigheten skylte over meg, og jeg tok ut simkortet på smarttelefonen min slik at jeg kunne være fullstendig utilgjengelig til å bruke telefonen.

Konklusjonen er ganske klar: Jeg klarer ikke å leve uten min kjæreste iPhone i 48 timer.

No way, José!