Jørgine Massa Vasstrand

Ingen plan, bare masse moro!

9. juni 2017   |   Kommentarer

I perioder forholder jeg meg til en plan, følger med på progresjon i ulike øvelser og har bestemte mål. I andre perioder vil jeg bare gjøre det som passer meg. Ikke ha noen konkrete tanker om hva jeg skal gjøre før jeg setter i gang med treningen. Leke mer, teste nye ting og ha større variasjon fra økt til økt.

Sommermånedene er som regel helt planløse. Jeg trener mer ute, ofte sammen med ungene, jeg reiser en del og liker å stå helt fritt til å gjøre akkurat det som faller meg inn. Hvor enn jeg skulle befinne meg.

I går trente jeg med Morten og broren. Det ble en litt av hvert type økt!

En noe annerledes oppvarming, med ulike tå touch varienter….

Muscle ups på stang og i ringer… noe knebøy… bare for å oppdage at joda… det var jammen lenge siden jeg hadde løftet tungt…

Og helt til slutt en aldri så liten kettlebell sirkeltrening!

50 av hver x 3

Teste?

God helg! ♥

Jørgine