Jørgine Massa Vasstrand

Gratis PopUp trening med Funky!

8. august 2017   |   Kommentarer

Folkens!! Lyst å trene med meg førstkommende mandag?

Det har seg nemlig slik at jeg kommer til å holde en Funkyøkt på Akerbrygge i samarbeid med Reebok og Intersport. Det er i forbindelse med lanseringen av en ny tights som går under kategorien ”made to move”! Har ikke fått testet den selv enda men den skal ha en passform ut av en annen verden 😉 Gleder meg til å trene i den på mandag!

Faktisk får alle deltakerne mulighet til å kjøpe denne tighsten til en rabattert pris og du kan sikre deg et ”eksemplar” med 50 % avslag av ordinær pris!!! Og ikke nok med det. En av de som deltar på økten vil bli plukket ut til å bli med meg inn på Intersport Akerbrygge for å plukke ut et Reebok antrekk helt gratis!

Vi har dessverre bare et begrenset antall plasser og her gjelder førstemann til mølla prinsippet.  For å melde deg/dere på sender du en mail til post@funkygine.com ! Du vil motta en bekreftelse på om du har fått plass på økten eller ikke.

Oppsummert:

NÅR: Mandag 14 august klokken 17.00

HVOR: Bryggetorget 1 på Akerbrygge foran Intersport butikken

HVA: 1 time med FUNKY workout!

FOR HVEM: Alle som har lyst å bevege seg litt

PRIS: GRATIS

PREMIER OG RABATTER: Alle deltakere vil få muligheten til å kjøpe tightsen med 50 % avslag og en heldig vinner vil få plukke ut et helt Reebok antrekk (overdel, underdel og sko) fra Intersport.

PÅMELDING: send mail til post@funkygine.com

NB: Ikke meld deg på før du er sikker på at du vil kunne delta på eventet. Det er som sagt et begrenset antall plasser, så ikke oppta plassen til noen andre for så ikke møte opp!

Kanskje vi ses! ♥

Jørgine