Felicia Noelle

Går det an å være eiesyk etter andre date? Spør for en venn.

13. juni 2017   |   Kommentarer

«Håpløs desperat etter kjærleiken»

Dette er et seriøst spørsmål; hva i all verden tenker menn på når de finner ut at de vil skremme jenta med å prate om kjæresteri sekundet etter at de har helt i seg den første ølen? Det må være slitsomt å være så desperat.

To av de mest usexy personlighetstrekkene ved en mann er desperasjon og usikkerhet. Om du kombinerer disse to, får du den mest dødelige komboen av alle. Enda mer usexy er det når disse to egenskapene dukker opp allerede etter andre date, pakket inn i dårlige spøk og en dose seriøsitet. Jeg opplevde det etter andre date med kafé-kjekkasen. Jo da, første date var egentlig helt perfekt. Nesten for perfekt. Vi traff ikke hverandre igjen på en måned, selv om jeg tok initiativ ved flere anledninger. Til slutt tok jeg ordentlig tak i det, og landet meg en ny date. To ord: BIG MISTAKE!

Kjemien gikk fra å være brennheit til ikke-eksisterende. Alt han gjorde var plutselig ekstremt irriterende. Latteren hans, de usmakelige spøkene hans, alt! Stryking på kinn, hender og lår skjedde uten mitt samtykke. Denne fyren her skulle jeg ALDRI se igjen. Det verste var nok da han plutselig spurte hva jeg ville med oss to. På andre date. «Jeg er i en fase i livet mitt der det er viktigere å fokusere på meg selv fremfor å hoppe inn i et nytt forhold. Jeg blir kjent med meg selv som singel-Felicia, og har dermed ingen behov for å være seriøs med noen. Dating er liksom ok, men det får meg til å lære en god del ting ved meg selv om jeg aldri har skjønt for nå» sa jeg tydelig. Han tittet på meg, vantro, og lo nervøst. «Tenker du slik også når du er sammen med meg?» sa han. Jeg ble litt satt ut. Jeg spurte forsiktig hva han mente, og svaret kom helt uforventet:

«Det føles ut som vi har kjent hverandre hele livet, og jeg har allerede fortalt om deg til kompiser. Synes det er misledende at du etterpå forteller meg at du ikke vil ha kjæreste. Da ser jeg ikke poenget med at du er på Tinder, liksom. Heller ser jeg ikke poenget med at vi sitter her» sa han alvorlig. Før jeg rakk i det hele tatt å svare, sier han: «Men er det da sånn at du har datet andre etter daten vår?» Hvorfor i all verden fikk jeg følelsen av at jeg var tidenes bad guy? SEFF dater jeg andre! «Ja, jeg har jo dratt på to-tre dates etter deg» sa jeg stille, og så ned i gulvet. Alvoret hans ble snudd om til lett irritasjon, og han mumlet at vi er tross alt ikke kjærester og at jeg kan gjøre hva jeg vil.

Det stemmer. Jeg kan gjøre hva faen jeg vil. 

Gud, så slitsomt det må være å skremme enhver jente man velger å date, med sin desperasjon og usikkerhet.