Jørgine Massa Vasstrand

Frihelg til Funky!

3. juli 2017   |   Kommentarer

Etter ei knallhard treningsøkt med selveste herrelandslaget i alpint på fredag, innvilget jeg frihelg til Funky (mer om alpinlandslaget senere).

Ingen blogging, ingen trening, ingen mail og kun sporadiske oppdateringer på Snap og Instagram. Sånt kan jeg ikke tillate meg ofte, men det er desto deiligere når jeg kan gjennomføre det.

Mamma var her på helgevisitt på veg til Italia, og vi har kun hengt rundt i sola med venner og familie og nytt livet.

Vi hadde blant annet med oss niste til Torshovparken og spilte minigolf. Litt vanskeligere for barn enn for voksne, men en super familieaktivitet likevel.

Slike baner finner dere på Grunerløkka og Marienlyst også og som sagt, en morsom familieaktivitet som ikke koster for mye og som ikke krever verken spesialutstyr (ut over det du leier)eller planlegging. Anbefales!

Ellers så jeg mange spurte om antrekksinfo etter at jeg delte bildet til høyre på Instagram i går!

Kjolen er fra Samsøe & Samsøe. Brillene fra Ray Ban. Jakken er fra Reebok men har ikke lykkes med å finne en link til dere. Skoene er også Reebok, og det er kanskje det søteste joggeskoene jeg har hatt, de finner dere HER eller ved å klikke på bildet under (koster 849,- og er helt vanlige i str)♥

Jørgine♥