Felicia Noelle

Fire ting jeg ser frem til i februar

3. februar 2017   |   Kommentarer

God helg a’, dere!

Jeg lukker øyene og visualiserer at solen endelig har kommet frem etter flere måneder med mørke. I realiteten har det snødd og været er megasurt. Likevel – jeg smiler bredt. Vet du hvorfor? Fordi vi er ENDELIG i februar. Ah – jeg er SÅÅÅ GLAD FOR DET! Ikke bare er det årets korteste måned, men det skjer en god del ting som jeg gleder meg masse til:

DE NYE / DET NYE

Jeg kjenner at jeg endelig passer inn et sted i arbeidslivet. Jeg er takknemlig for at jeg har fått en jobb der jeg kan leve av å skrive. Jeg er ENDA mer takknemlig for alle de flotte menneskene jeg får jobbe med, samtidig som at jeg er glad for alle de nye vennene jeg har fått. Jeg gleder meg sjukt masse til alle de spennende tingene som kommer til å skje fremover. Herregud – jeg har virkelig verdens beste jobb.

POST MALONE / ROCKEFELLER

I stedet for å bli sittende hjemme og sippe over hvor kjip Valentinsdagen blir i år, har jeg skaffet meg billett til den amerikanske rapperen Post Malone. Vet du hva det aller beste er? At jeg få feiret denne dagen her sammen med mine aller bestevenninner. Jeg gleder meg sykt mye til å skrike til «Go Flex», «White Iverson» og «No Option» med en kald øl i hånden. Drit i romantikk og kjærlighet. Her er det dødsfet hiphop, kjekke menn i bomberjakker, mye øl og gode venninner som gjelder!

Post Malone spiller på Rockefeller, den 14. Februar.

CHEWING GUM SESONG 2 / NETFLIX

Serien følger 24 år gamle Tracy som er født og oppvokst i strengere kår. Alt hun vil er å ha seg en kjæreste, ha en god del sex og oppdage verden. Serien er hysterisk, grov, barnslig og drøy på en ubeskrivelig måte. Duoen fra podcasten The Read anbefalte komiserien Chewing Gum for en liten stund siden. Siden den gang har jeg vært farlig hekta. Få med deg sesong en av Chewing Gum på Netflix.

OSLO RUNWAY / OSLO

Det blir veldig spennende å få med seg de nye trendene og det blir ekstremt spennende å dra på moteshow for tredje gang noensinne. Her skal det knipses, vlogges, snappes og alt annet som finnes. Kanskje du skal innom dit? Da sees vi mest sannsynlig på en av visningene.