Felicia Noelle

«Er i sprut-meg-i-ansiktet humør i dag»

16. juni 2017   |   Kommentarer

«That gushy stuff»

Jeg lo. Jeg lo så høyt at samboeren min banket på og lurte på hva som var så morsomt. «Nei da, jeg bare fant en morsom meme som var hysterisk» sa jeg. Det var ikke sjanse at hun skulle få se meldingen venninnen min sendte i gruppechatten vår. «Serr, jeg har ikke fått meg noe på tre dager. Jeg fortjener superdigg sex. Sånn type sex som jeg kan leve på en god stund fremover» skrev hun. Jeg kastet fra meg telefonen og lo høyt igjen. Herregud, for en gjeng! Tenk å våkne opp til en melding der fyren man holder på med skriver: «Hei. Jeg er i et «sett-deg-på-trynet-mitt» type humør i dag. Blunkefjes ganger tusen». Hvor satt ut hadde du blitt, på en skal fra en til ti? Jeg er ganske sikker på at jeg hadde fått en god latter i retur. (Med mindre dette var en sleazy sjekkereplikk på Tinder. I så fall ville reaksjonen vært helt annerledes.

Med hånden på hjertet må jeg innrømme at jeg nok ikke er den mest uskyldige når det kommer til grove replikker. Jeg kan bli ganske revet med når jeg først er i slaget. Det er ikke få ganger jeg har latt fantasien løpe av sted med meg, og jeg har skrevet ting som hadde fått de fleste til å si «SHIT» og noen til å dette av stolen. Kunsten å være grov i kjeften er en unik kunst i seg selv. Man må våge å være en ekte grovis. Her må man være villig til dele alle sine tanker og fantasier med sin utkårende. Man kan ikke tenke «SHIT, dette er bare SÅ KLEINT!» om man skal prøve seg. Man må bare kaste seg ut i det. 

Nå skal jeg øve foran speilet på å si: «Unnskyld, er dette setet tatt?» *Peker på tissen hans*. Du vet aldri om den grovisen blir det som fanger hjertet til han som kan bli din store kjærlighet.

Åh – om du lurer på hva fyren til venninnen min svarte, så kan jeg trygt si at han mest sannsynlig ble HELT satt ut. Det eneste han kunne si var: «KOS! *flau emoji*

Man skal ikke undervurdere grovsnakk!