Jørgine Massa Vasstrand

DU TROR KANSKJE IKKE DETTE KAN ERSTATTE EN VANLIG ØKT?

13. august 2017   |   Kommentarer

Må man velge mellom trening og familietid? Kan man faktisk få en real økt sammen med kidsa eller blir det bare tull og tøys?

Dere vet sikkert hva mitt svar er. I alle fall de som har følt meg en stund.

For ja, jeg er av den oppfatning at trening og familie kan kombineres når det trengs. I helgene for eksempel. Når du både vil aktivisere ungene, gjøre noe hyggelig sammen og ikke minst få deg en liten økt selv. Det er da det er helt midt i blinken å kjøre en FunkyFamily økt! Eller kall det for det du vil, poenget er bare at det funker.

Mulig man må prøve seg litt fram, feile litt på veien og til slutt finne en måte som funker for hele klanen. Også er det jo også slik med barn at ikke alle dager er like. Noen ganger kan det være topp stemning, andre dager ikke. Og kanskje ikke alle forsøk på familietrening vil være like vellykkede, men min erfaring er at ungene stort sett er i 100 når alle kan gjøre noe sammen. Det er stas å være med å komme med forslag, stas å føle at men gjør noe sammen med de voksne og ikke minst er det stas å herje rundt sammen med de som vanligvis setter grenser og observerer leken parallelt med middagsforberedelser, rydding eller bretting av klær.

I morges dro kidsa og jeg Silas opp fra sengen for å komme å trene med oss. Vi satt på høy musikk i stua og slo oss løs i et virr varr av ulike øvelser!

Del gjerne♥

Jørgine