Christina Fraas

Video: Blåmandag og musejakt i Kirsebærhagen

2. oktober 2017   |   Kommentarer

Note to self: slutte å videoblogge når jeg er forbanna!


 

Noen flere enn meg?

Note to self: slutte å videoblogge når jeg er forbanna #blåmandag

Posted by Kirsebærhagen on 2. oktober 2017

Noen mandager går bare alt til helvete. Og selvom man vet at det er en dårlig dag og ikke et dårlig liv, så er det lov å lufte frustrasjonen når det renner over. Og det gjorde det for meg det idag. Fra da jeg åpnet øynene, til jeg mistet bussen for andre gang. Og da jeg kom hjem til et mystisk hull i posen med kokos. Finnes det en mus gjemt bak disse 375 kiloene med betong mon tro? Phew – flaks dagen snart er over.

Har du hatt en tøff start på uka? Don’t leave me hanging! Frustrasjon blir bedre når man deler den. Det var dagens inspirational quote fra Kirsebærhagen.