Felicia Noelle

«Bare gjør det»

20. juni 2017   |   Kommentarer

«Go with it»

Dette skulle jeg ønske at noen sa til meg for to år siden, før jeg endelig åpnet øynene mine og fikk nok styrke til å komme meg ut av verdens sorteste hull. En periode som tvang meg til å gå i meg selv, og som ga meg grobunnen til å utvikle meg videre til det jeg er i dag.

Prøv.

Ta noen sjanser dette året. Tillat deg selv å mislykkes innimellom. Tillat deg selv å feile. Ikke vær den som går i kjelleren hver eneste gang du møter motgang. Ta det som en påminnelse om hva du ikke skal gjøre neste gang. Ta eierskap og voks på erfaringene som menneske. Ta negativiteten, frustrasjonen, nedgangen – og bruk det som ditt personlige skjold.

Elsk deg selv. Herregud – bare elsk deg selv. Respekter deg selv. Sett grenser for deg selv. Vær litt kynisk. Vær egoistisk. Ta ensomheten din og gjør det til ditt eget habitat. Ta valg som passer best for deg og målene du vil nå.

Lov meg at du ikke sammenligner reisen din med andres reiser. Ikke sammenlign din suksess med naboens suksess. Ta distraheringen og snu det til noe positivt. Nyt din egen reise og la reisen din gå hvor enn du vil at den skal gå.

At jeg endelig innså at jeg faktisk er mer enn bra nok som jeg er, er grunnen til at jeg har fått troen på meg selv. Nå tør jeg til og med bli noe større enn det jeg i det hele tatt kunne forestille meg før.

Våg deg ut av komfortsonen og opplev verden på egen hånd.

Ingen kan stoppe deg.

Bare gjør det.

Bare prøv.