Jørgine Massa Vasstrand

500 REPS BARBELL CHALLENGE

9. oktober 2017   |   Kommentarer

Jeg kjører ofte sirkeltreninger og det funker veldig bra. Men de øktene som motiverer meg mest, er de hvor jeg gjør meg ferdig med en øvelse før jeg går til neste. Altså at jeg jobber meg nedover fra en ende til en annen i stedet for å gjøre flere runder av de samme øvelsene.

Om du har lyst å teste en økt jeg virkelig digget! Følg meg nå!

500 repetisjoner med 10 øvelser som alle involverer vektstang!

Du velger selv om du vil ha så lette vekter at du kan gjennomføre 50 repetisjoner uten pause, eller om du vil ha litt tyngre og dele det opp.

#funkyginechallenge

50 reps deadlift
50 reps push press
50 reps squat
50 reps push ups on bar (knees or toes)
50 reps hang clean
50 reps bent-over row
50 reps front squat
50 reps biceps curl
50 reps walking lunges
50 reps ab rollout

Tar du utfordringen?

God mandag!♥

Jørgine