Nora Angeltveit

5 kule nyheter!

4. oktober 2017   |   Kommentarer

Høsten er årstiden for masse nyheter! Jeg er elsker å teste ut nye produkter og vurdere om de slår gamle favoritter.

Her har jeg valgt ut 5 nyheter som jeg synes skal få litt ekstra oppmerksomhet, for disse har jeg blitt helt avhengig av allerede!

Naked Skin Ultra Definition Pressed Finishing Powder

Pris: 252,-

Dette er et kompakt pudder som gir nesten usynlig dekk og MASSE glød! De lysreflekterende pigmentene reduserer øyeblikkelig ujevnheter, blanke områder og skaper en perfekt finish. Man kan bruke den som er litt diskret highlighter eller i hele ansiktet som et matterende pudder. Den kommer med et praktisk speil, som er perfekt til touchups på farten. Fargen kan brukes av hvilken som helst hudtone og passer for alle hudtyper. 

Hvorfor liker jeg den så godt?

Den gir en fin glød samtidig som den matter, som regel må man velge en av delene. Prisen er også veldig bra. Jeg har brukt pudderet hver dag i 3 uker og det ser ikke ut som jeg har rørt det engang! Digger produkter som er drøye i bruk.

Elf Poreless Face Primer

Pris: 140,-

Denne primeren reduserer store porer, fine linjer og blank hud, samtidig som den bevarer fuktigheten. Den inneholder tetre, A og E-vitamin som skal gjenopprette huden og bekjempe aldring. Man får et veldig gjevnt og fint resultat når man bruker denne under foundation. Make-upen sitter også mye bedre på! E.L.F er en nyhet som akkurat har kommet til Norge, du får tak i den på utvalgte Vita butikker.

Hvorfor liker jeg den så godt?

Elsker prisen på denne primeren, primer er som regel ganske dyrt. Den gjør jobben sin med å forminsker porer, matter ned, og sminken sitter overraskende mye bedre på med denne under!

Lancome Energie de Vie Eye Gel

Pris: 345,-

Enegie de vie er en forfriskende øyegele som reduserer tegn på søvnmangel. Flasken er i en roll-on-funksjon med tre små stålkuler som masserer huden mykt. Det stimulerer området rundt øynene og senker hudens temperatur med opptil 2,8 grader etter bruk. Man føler seg med en gang mye freshere rundt øyene. Den er perfekt å legge under concealer. Øyenkremen inneholder lysreflekterende ingredienser som skal gi glød.

Hvorfor liker jeg den så godt? 

Den lukter godt og er veldig kjapp og enkel å påføre. Elsker den avkjølende effekten, spesielt om morningen! Føler også at den forminsker litt det blå under øyene, men kan hende det er bare noe jeg innbiller meg.

MAC Bold & Big lash maskara

Pris: 215,-

Dette er en mascara som kommer med to korker. En kost for de øvre vippene, en kost for de nedre vippene. De har forkjellige sammensetning i hver, så her får du egentlig 2 maskaraer på kjøpet! Den skal ikke drysse eller gnis utover i løpet av dagen. Den er veldig bra egnet til sensetive øyne og kontaktlinsebrukere.

Hvorfor liker jeg den så godt?

Den gir masse volum samtidig som den ikke klumper. Liker konseptet med to koster, selv om jeg ikke bruker maskara nede. Men den lille kosten er faktisk veldig fin å bruke til å skille vippene.

Korres Olympus Cleansing Cream Foam

Pris: ca 200 kr

Dette er en rik, skummende hverdagsrens som fjerner alt av smuss, makeup og urenheter. Den skal ikke gjøre huden tørr, men tilfører masse fukt. Den har en såpefri formel, som ikke bare fjerner ansiktsmakeup, men også øye sminke. Den rike kremen ​​er forsterket med en blanding av Citrus, Broccoli og beroligende Aloe Vera Ekstrakt. Disse ingrediensene beskytter huden mot giftstoffer og miljøforurensning.

Hvorfor liker jeg den så godt? 

Dette er en digg «latmannsrens» Den fjerner alt på en gang! Eneste jeg gjør er å ta litt varmt vann i ansiktet, tar 1 til 2 pump i hendene, skummer opp, og all sminke er borte. Huden føles myk og god, i tillegg lukter den kjempegodt. Produktet er verdt hver eneste krone!