Karine Thyness

5 hold kjeften-bukser

26. februar 2017   |   Kommentarer

Jeg elsker det svenske språket. Tonefallet, ordene, uttrykkene. For eksempel: Når de har laget en vilt god middag, kan de kalle det en riktig håll-käften-middag. Haha!

Her er fem av de fineste buksene som er i butikk nå. Godt mulig de også har hold kjeft-effekten, for det er ikke alltid du får komplimenter eller åpen oppmerksomhet når du har på deg wow-plaggene i garderoben. Folk tenker «wow» eller «oj» for seg selv, men sier ikke noe høyt. Folk er rare.

Jeg bruker fridagen på å sufte nettbutikker, og her er noe av det som foreløpig har funnet veien til de små, søte handlekurvene:

Til tasse-rundt-i-byen-på-en-søndag-uten-annet-mål-og-mening-enn-å-vindusshoppe-og drikke-kaffe: Denne svarte buksen med volanger, metalldetaljer og høyt liv. Perfekte til en digg hverdagsstyling med sneakers og collegegenser. Fra Zara, kr 559.

Når du vil gøye til en tilsynelatende helt vanlig dag: Jeg så en venninne av meg med denne buksa på biblioteket her om dagen, og tenkte jeg: «Okey. Jeg har VERDENS kuleste venninne.» Paljettene bytter farge mellom grønt og svart når du drar hånden over buksen og vender på paljettene. Fra H&M, kr 399 (satt ned fra 599 nå!).

Når du har trendy kollegaer: Det er mye lakk og lær på kontoret vårt for tiden. Denne baggy varianten er superfin med en løs, hvit bluse. Fra H&M, kr 499.

Når du nekter å kjøpe joggebukse: Til søndagsmiddagen med familien eller filmkveld med typen. Myk som en joggis, vakker som en vårdag. Fra Zara, kr 559.

Når du er hekta på The Fall og tenker du skal begynne å kle deg som den kvinnelige sjefskarakteren: Den ultimate kontorbuka med lett sleng og splitt foran ved anklene. Fra By Malene Birger, kr 2200.