Felicia Noelle

Skjønnhetsrutinen for deg med tørre lepper

| 1. desember 2016   |   Kommentarer

image1-77

To steder på kroppen som får kjørt seg i vinterkulden er 1) mine tørre ben og 2) leppene mine. Ingenting er verre enn å kjenne at leppene sprekker opp i kulden. Au, sier jeg bare!

Heldigvis har jeg med meg leppepomader hvor enn jeg går. Min absolutte favoritt er EOS. Jeg har vært avhengig av den i flere år nå, og kan nesten ikke se for meg å bruke en annen leppepomade enn den. It´s love!

Sliter du med tørre lepper? Finn frem en myk tannbørste, en varm klut og en god leppepomade. Følgende lille rutine sørger for at leppene mine overlever vinterkulden:

 

STEG 1:

Påfør leppepomade og skrubb leppene dine i sirkulære bevegelser med den myke tannbørsten. Dette vil fjerne tørr hud og døde hudceller.

STEG 2:

Vask av leppene med den varme, fuktige kluten.

STEG 3:

Påfør et nytt lag leppepomade på leppene dine. EOS inneholder naturlige og organiske ingredienser, som også beskytter godt mot vinterkulden. Nå er leppene myke!

Voila!

Det beste av alt:

NÅ har du også sjansen til å få en EOS til deg selv og en venn – helt gratis! Meld deg på via denne linken og finn ut hvordan du kan få verdens beste leppepomade for freeeeee! Hurraaaaaaaa!