Nora Angeltveit

4 fete høstjakker!

2. oktober 2017   |   Kommentarer

Høsten er her nå, og det er på tide og finne årets høstjakke! Hvilken bør man skaffe seg i år?  Det er et enormt utvalg der ute, men jeg har noen klare favoritter som kommer til å vare langt utover høsten og forhåpentligvis i kommende sesonger. Har du fortsatt ikke funnet årets høstjakke? Jeg har plukket ut mine 4 favoritter her!

Denimjakke fra Lois – 2195 kr

Jeg elsker jeansjakker, og denne varianten som er foret er ingen dum investering. Selv om kåpen ikke er av ekte skinn, varmer det syntetiske stoffet veldig godt. Det er lengden på denne jakken som gjør den ekstra kul!

Boblejakke fra Adidas – 2499 kr

En fargerik boblejakke burde alle ha i år! Det er mange forkjellige å velge mellom, på Bik bok og HM kan du finne en av veldig god pris. Adidas er litt dyrere fordi den er i ekte dun. Denne jakken holder deg varm helt til våren!

Camojakke fra Minimum- 1500 kr

Camojakker er tilbake, og denne litt anderledes varinaten digger jeg! Passer fint til hverdagsjeansen, men også over skjørt og høye heler.

Fuskepels fra Odd Molly – 2195 kr

Fuskepels er nesten like varmt som ekte vare, bortsett fra at det i tillegg er svært dyrevennlig! Kombinasjonen av burgunder og rosa gjør at jeg liker denne ekstra godt.