Nora Angeltveit

10 ting gutter skulle ønske vi visste

19. april 2017   |   Kommentarer

Jeg er så heldig å bo i et kollektiv med tre mannfolk. Han ene er en nysingel ungkar, han andre er en jovial fyr fra Lillehammer og han siste er ja; typen min. Men det beste er at alle tre er gode venner som jeg kan snakke med absolutt alt om. Virkelig alt, noen ganger glemmer de at jeg faktisk er en jente.

Det som er fint med slike ærlige samtaler er at jeg lærer MYE om gutter. Viktigst av alt hva de tenker om oss jenter, hva vi gjør «feil» og hva de egentlig skulle ønske vi visste om de.

Her er i vært fall 10 av de viktigste punktene jeg har plukket opp gjennom tiden.

Vær så god jenter:

Nr 1: Når vi spør: «Hva er det?» og han svarer «Ingenting» så er det faktisk ingenting. Dere har kanskje hørt det før, men det er helt sant. Ja når jenter svarer det, så betyr det egentlig: Helvette, eller noe enda verre.  Men ikke for de altså.

Nr 2: Hvis du liker en ærlig kjæreste; ikke spør: «Syns du hun var digg/sexy?» Fy faen jeg har gått på den smellen mange ganger.

Nr 3: «Samme for meg, bestem du» er gutter lei av høre. Ta litt ansvar å finn på noe gøy hvis han lurer på hva dere kan gjøre i dag.

Nr 4: Tilby deg å ta regningen. De syns det er veldig hyggelig at du ikke bare sitter hver gang å forventer at han skal ta den. Han vil egentlig vifte bort kortet ditt å si: slapp av baby jeg tar det jeg. (haha) så føler han seg mer verdsatt da vettu.

Nr 5: Gutter ELSKER komplimenter. De må være ærlige da, men ikke hold igjen på de! Sørg for å gi nok så ikke han trenger bekreftelse fra noen andre. (!) Gutter setter like mye pris på kjærlighetserklæringer som vi jenter gjør.

Nr 6: For noen kan veldig sjefete damer være slitsomt , men ikke senga! Fortell han hva du liker og vil at han skal gjøre. Ikke ligg der som en død fisk. Btw: Ikke bruk søt og penis i samme setning heller.

Nr 7: Gutter syns det er forfriskende med jenter som kan le av seg selv, ikke tar seg selv så høytidelig, og som tørr å gå uten sminke av og til.

Nr 8: Gutter er ikke nødvendigvis redd for å binde seg, men menn trenger mer space enn oss. Så husk å gi han det.

Nr 9: Hvis du lar en gutt være 110% seg selv (lol) og kan være sitt rare segselv rundt deg, blir han nok en god stund. Ikke prøv å forandre på en gutt. Det blir bare dårlig stemning.

Nr 10: Ikke snakk om fremtid før dere har en nåtid. Da løper han.

 

Bare hyggelig.